6 Ocak 2012 Cuma

hoşgeldin meleğimiz..

                       Yaşasın hamileyim.. ailemiz büyüyor ve minik bir kızımız olacak.. korku ama yanında kocaman bir mutluluk var içimde.. düşündükçe aklım almaz hale geliyor.. içimde bizim bir parçamız büyüyor ve yakında onu kucağımıza alabileceğiz..heycan..

                        21.04.2011 işte o gün geldi.. hastane bu kadar kalabalık görmemiştir ömrü hayatında..Okan o kadar özendi ki güzel kızının odası için.. asla eksik yok.. herşey tamam hatta fazla bile.. herkes hazır, hekes süslenmiş..

Sabahın 08.00'i ve herkes hazır sadece seni görebilmek için.. heycan artık dorukta.. sağlıkla gelecek mi? kime benziyor? acaba orası nasıl, burası nasıl? ve işte o an babası ve ben küçük mucizemizi görüyoruz..08.51..harika kızımız dünyaya geldi.. Masal ve dünyası artık dönmeye başlıyor..
bize hayatımızın en büyük mutluluğu veriyor daha doğduğu ilk saniye.. kokusu..hala burnumda..peki parmağımı tutuşu.. sanki merhaba anne, merhaba baba der gibi..
kocaman bir ailesi var meleğimizin.. bu kalabalık ve gelemeyen diğerleri.. kocaman bir aileye geldin bebeğim..


 O kadar güzelsin ki.. o kadar minik ve masumsun.. sen ışıksın..sen hayatsın..
 Hoşgeldin meleğim..hayatımıza hoşgeldin.. sana en güzel dünyayı sunmaya çalışacağımıza söz veriyoruz....

1 yorum:

  1. güzel masal, cok guzel duygular yasattin bize. seni ilk gordugumuzde agladik. sevincten mutluluktan.sevgiyle dunyaya geldin ve oyle buyuyeceksin...

    YanıtlaSil